DKK 132,50 (DKK 132,24 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Simon Lynge - Hammerum Efterskole

12.10.2017 kl. 20:00 Hammerum Efterskole, Herning
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 132,50 (DKK 132,24 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. Han har været på turné med Emmylou Harris og Morcheeba, og har udgivet tre albums som har fået en flot modtagelse. Senest "The Map Of Your Life" som strøg direkte til tops på iTunes album chart i Danmark, og singlerne "Drum Beat" og "Hallelujah" blev massivt spillet i radioen henover sommeren 2016.

I august 2016 udkom Simon Lynges tredje album, The Map Of Your Life. Pladen blev skabt sammen med den dansk/amerikanske producer, Noah Rosanes og den engelske musiker og sangskriver, Richard Lobb, som også er Simon Lynges mangeårige samarbejdspartner både live og som co-writer. Albummet er indspillet delvist i Simons hjemby Port Townsend i delstaten Washington på den amerikanske vestkyst og i København.

Pladen indeholder 10 nye sange, der alle repræsenterer en ny side af kunstneren Simon Lynge, som denne gang har valgt at inkludere flere elektroniske og computergenererede elementer i produktionen af sine sange.

“Jeg har altid haft en stor forkærlighed for elektronisk musik, men har ikke følt jeg selv kunne udtrykke mig på den måde. Nu har jeg givet mig selv lov til at prøve noget nyt og det føles godt. Denne plade er for mig et bevis på større accept af mig selv; jeg føler mig gladere og mere rolig end tidligere i mit liv, hvilket nok har noget at gøre med alder og det perspektiv man får ved at være far til to børn.”

Titelsangen, The Map Of Your Life, er en opfordring til at gå ind i mørket med hovedet løftet, øjnene vidt åbne og villig til at lære så meget som muligt af de udfordringer livet giver os.

“Jeg føler vi mennesker er blevet overbevist om at livet burde være nemt og at når vi møder modgang er der noget galt. Den tankegang er rigtig god for business fordi vi så forsøger at købe os til indre fred; det er på en eller anden måde fundamentet i det kapitalistiske system, at der altid er noget bedre derude – grønnere græs, en større bil. Vi har brug for forbindelse til og accept af vores indre mørke for ellers spreder vi ubevidst mørket til verden omkring os, og vores overforbrug skaber øer af affald i verdens have og gør fremtiden svær for vores børn og børnebørn.”

Et par anmelderudpluk:

For godt to år siden udsendte han albummet, The Absence of Fear, til denne anmelders umiddelbare begejstring. Men med opfølgeren tager han alligevel et skridt op ad rangstigen med en række velturnerede numre, hvoraf singlen, Drum Beat, helt fortjent har været et af sommerens mest spillede numre på P4. (Ivan Rod, GAFFA ****)

Having made an international impact with his debut album The Future back in 2010, Greenlander Simon Lynge has consistently proven himself to be not just one of Greenland’s most beloved artists, but the wider world’s, too. We last heard from Simon back in 2014 with his The Absence Of Fear LP, and since he’s been hard at work on album #3 – The Map Of Your Life!
(Nordic Playlist)

Er du til pop, god pop som rent faktisk tager genren alvorligt og ikke bare søger de billigste løsninger og sigter efter laveste fællesnævner, så er Simon Lynge et lyt værd. Både vokalen og sangskriverevnerne besidder et ubestrideligt talent og bare noget så gammeldags som kvalitet. (GF Rock ****)